Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Uniform

Kleding

Bij scouting draag je tijdens de wekelijkse opkomsten de kleding van onze scoutinggroep. Dit is de Scoutfit blouse van Scouting Nederland. Deze wordt op een blauwe spijkerbroek gedragen. Bij warme dagen wordt het T-shirt gedragen, maar tijdens openen EN sluiten wordt de scoutfit blouse aangedaan.

Scoutfit Scouting Nederland

De Scoutfit laat zien dat je bij Scouting hoort. De kleur blouse geeft aan bij welke speltak je zit en neemt de ongelijkheid tussen de leden onderling weg. Zo ziet iedereen er hetzelfde uit en is er geen verschil.

Op de website: www.scoutshop.nl kunt u online de scoutfit bestellen of u kunt een bezoek brengen aan de scoutshop in Haarlem.

Hier vind u meer informatie van de scoutshop uit Haarlem

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.