Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Lid worden

Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft Scouting jeugd- en kaderleden die binnen één of meerdere speltakken actief zijn!

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Scouting Wiawaha Beverwijk? Stuur een mailtje naar de betreffende speltak en de leiding zal dan met jou contact opnemen om een afspraak te maken.

Lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? We kunnen altijd enthousiaste leiding gebruiken. Heb je hierin interesse, kun je contact opnemen met onze groepsbegeleiding via ons contactformulier.

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.