Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Explorers 15-18

Meiden (young adults) bij Scouting die 15 tot 18 jaar oud zijn, heten Explorers. Explorers verzorgen hun eigen activiteiten. Geocashing, droppings, activiteiten organiseren voor Scouts en Welpen maar uiteraard ook slapen in tenten, koken tijdens het zomerkamp hun eigen maaltijd, leren hiketechnieken en doen avontuurlijke bosspelen. Op deze manier ontdekken zij de wereld om zich heen. Explorers leren samenwerken en ontdekken de wereld om zich heen door deel te nemen aan (internationale) kampen. Samen zelfstandigheid ontdekken.

Deze speltak draait op vrijdagavond van 19.00-21:30 uur.

Het leidingteam bestaat uit: Alexandra Beintema

Voor alle vragen over de Explorers, kun je contact opnemen met de leiding via ons contactformulier.

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.