Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Open dag 7 april 2018 GESLAAGD!

Open dag zaterdag 7 april 2018 GESLAAGD!

Afgelopen zaterdag 8 april is de open dag zeer succesvol verlopen. Ondanks andere activiteiten in de regio wisten veel mensen het scouting duin in Beverwijk te vinden. Naast de bestaande leden waren er gelukkig ook heel veel nieuwe gezichten  te zien. 

De vier scouting verenigingen hebben mede dankzij het mooie weer zich van hun beste kant laten zien. Met een gevarieerd programma was er voor elk jeugdlid wat wils. Het zou mooi zijn als de nieuwe gezichten de komende periode weer terug komen in het scouting duin. Dit geld overigens ook voor de mensen die op 7 april niet in de gelegenheid waren om te komen.

Naast nieuwe leden was het ook goed om de samenwerking te zien groeien tussen de vier verenigingen. Een oud gezegde luid "alleen ben je sneller, maar samen kom je verder!" 

 

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.