Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Bronzen Scoutingwaarderingsteken voor Jan Jaap Schijf

Bronzen scouting waarderingsteken voor Jan Jaap Schijf

Als blijk van waardering voor een jarenlange inzet voor de Wiawaha heeft Jan Jaap Schijf uit handen van de voorzitter Rudy van de Kolk het bronzen waarderingsteken van Scouting Nederland ontvangen. Daarnaast heeft Jan Jaap een belangrijke bijdrage geleverd als actief vertegenwoordiger namens de Wiawaha bij Stichting Scouting Beverwijk (beheer gebouwen). Hij was ondermeer betrokken de bouw en onderhoud van de Uitwijck en de kampvuurkuil.

 

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.