Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Scouts op bezoek bij vakantievrienden Monnickendam

Scouts op bezoek bij vakantievrienden Monnickendam

Op 17 maart 2017 hebben de scouts hun vakantievrienden van 2 jaar geleden opgezocht in Monnickendam. Eerder hadden de scouts van Waterland vorig jaar al een bezoek gebracht aan Beverwijk. Deze keer is er een lekkere maaltijd bereid. De buitentemperatuur was rond de nulgraden en er waaide een heeeeeel koude oostenwind. Om die reden waren de gastoestellen uit de kast zijn gehaald. Een heuse kookwedstrijd tussen tussen 2 gemixte patrouilles in het troephuis aan het IJsselmeer. Na het ophalen van vele verhalen van Scout-up-your-summer tijdens de maaltijd waren de meiden rond een uur of 20:00 uur weer terug in Beverwijk.

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.