Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Jantje Beton

Wiawaha steunt Jantje Beton

Van 3 tot en met 10 maart hebben (voor het derde jaar op rij) de welpen, scouts, explo's (combi met AVK en DWD), stam en de leiding van de Wiawaha zich ingezet voor Jantje Beton. Dit jaar is gecollecteerd in de Broekpolder, Wijk aan Zee en de Oostertuinen eo. De helft van de opbrengst wordt door Jantje Beton besteed voor o.a. speelplaatsen aan kinderen in grote steden. De andere helft wordt besteed aan het zomerkamp en andere leuke activiteiten voor "de collectanten". Door de gulle gevers de collectanten en het mooie weer kan terug gekeken worden op een geslaagde actieweek !

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.