Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Voorjaarsschoonmaak met NL-doet

Voorjaarsschoonmaak met NL-doet

Op 10 maart is er door een grote groep vrijwilligers van de Wiawaha, Die Wijcker Duinjaghers, Stichting Scouting Beverwijk, de BSO en anderen tijdens NL-doet belangeloos heel veel werk verzet. Maar liefst 2 containers vol met puin, zwerfkeien en oude spullen zijn afgevoerd. De bruikbare spullen zijn netjes opgeborgen. Verder is de keuken onder handen genomen, zijn ramen gelapt en is de schoonmaakkast uitgemest. Natuurlijk is er traditie getrouw het nodige schilderwerk uitgevoerd.

Komende week zullen de (zee)containers worden afgevoerd waarna de bouwwerkzaamheden kunnen starten.

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.