Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Bouwvergunning opslagruimte verleend

Bouwvergunning opslagruimte verleend

Er wordt achter de schermen hard gewerkt om de bouw van de nieuwe opslagruimte gedaan te krijgen. Een belangrijke stap hierin is natuurlijk de bouwvergunning....., deze is onlangs door de gemeente verleend.

De nieuwe ruimte komt in de plaats van de zeecontainers en oude romneyloods die uit de jaren 60 van de vorige eeuw dateert. Een mooi vooruitzicht om het spelmateriaal van Scouting Die Wijckerduinjaghers, De Admiraal van Kinsbergen en de Wiawaha makkelijk toegankelijk, vocht en ongedierte vrij op te slaan.

Hoewel nog wordt gezocht naar sponsoring is er al een mooie bijdrage toegezegd uit het Couragefonds !

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.