Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Baden Poweldag was meer dan gezellig

Baden Powell dag gezamenlijk gevierd

Op 17 februari was er een gezamenlijke opkomst met welpen en scouts van Die Wijckerduinjaghers, De Admiraal van Kinsbergengroep en de Wiawaha. Aanleiding was Baden Powelldag http://military.wikia.com/wiki/Robert_Baden-Powell.

Voor de gelegenheid hadden de Explo's en Stam de avond ervoor en de ochtend van de opkomst een mega groot levend voetbalspel gepionierd. 

Na de opening gingen de kids in groepjes langs verschillende posten waaronder spijkerbroekhangen, ren je rot afvalscheiden, kaartenspel en het spinnenweb. Bij de activiteiten was samenwerking en behendigheid de sleutel voor succes. Het mooie weer, de grote opkomst en de hulp van alle vrijwilligers maakte er een erg gezellige middag van.

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.