Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Welpen maken eigen dierentuin

Welpen maken eigen dierentuin

27 Januari, De welpen maakten in groepjes een eigen dierentuin. Ze moesten opdrachten uitvoeren zoals: stop een beker vol met zand en was hem daarna af, vouw je das eerst uit en rol hem dan weer perfect op. Daarmee konden ze geld verdienen. Van dat geld konden ze dieren kopen, voor in hun dierentuin. Er waren verschillende soorten dieren zoals: olifanten, kreeft, octopus, geiten, paarden, zebra s en koeien. Je moest je dierentuin maken met takjes, papier, diamanten, stenen, bloemen en blaadjes. Toen alle dierentuinen af waren ging de leiding de beste en mooiste dierentuin kiezen. Uiteindelijk konden ze nietkiezen dus had iedereen gewonnen.

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.