Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Kerstmaaltijd Wiawaha

Kerstmaaltijd Wiawaha

Op 23 december 2017 was de traditionele kerstmaaltijd voor de leden van Scoutinggroep Wiawaha. Vooraf werd er door de voorzitter afscheid genomen van Jan Jaap Schijf die na vele jaren trouwe dienst zijn bestuurstaken heeft overgedragen. 
Na het officiele gedeelte werd het lopend buffet geopend door de welpen. Vele hapjes waren door de kinderen van huis meegenomen. Het lekkere eten was opgegeten waarna er nog wat werd nagepraat, opgeruimd waarop de ouders de kids weer kwamen ophalen.

Eerstvolgende opkomst is 13 januari 2018 in Alkmaar waar de hele groep de schaatsen zal onderbinden om het nieuwe jaar te vieren.

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.