Scouting Wiawaha Beverwijk maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Wie zijn wij

Scouting Wiawaha Beverwijk staat voor uitdaging! Scouting Wiawaha Beverwijk biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meisjes worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Wiawaha Beverwijk heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur
Meer informatie

Verhuur (SSB)

Een ruimte huren? Om een ruimte te huren in de Uitwijck, of dit gaat om 1x een ruimte of voor permantente verhuur, kunt u contact opnemen met de verhuur coördinator
Meer informatie

Sinterklaas opkomst

Sinterklaas opkomst scouts

Op zaterdag 2 december 2017 hadden de scouts een sinterklaas opkomst. Zwarte piet had zijn pakjes in het bos verstopt en het was dus de bedoeling dat de scouts er op uit gingen met dit koude weer. Met de winterjas aan waren overal aanwijzingen verstopt, letters die samen een woord maakten. Zo kwamen ze bij de container terecht waar een hele zak vol lag. Een koekjesbakvormje in de vorm van een duimpje. Iedereen was super enthausiast en de 'echte' pakjes waren nog niet eens uitgepakt. Natuurlijk was Sinterklaas er dit jaar ook weer, de handen werden gevuld met pepernoten en na deze korte pauze was iedereen er weer klaar voor. Er werd druk naar de laatste cadeautjes gezocht. Alles was gevonden en iedereen ging dik tevreden naar huis. Het was een leuke opkomst.

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via ons contactformulier.